MUNICIPIUL MEDIAŞ
portalul oficial al municipiului

PAOV 2023

Primăria Municipiului Mediaș, cu sediul in Judeţul Sibiu, 551017, Mediaş,  Piaţa Corneliu Coposu nr. 3, anunta elaborarea primei versiuni a  planului: Planul de Acțiune pentru un Oraș Verde (PAOV), Mediaș.

Prima versiune a planului poate fi consultată pe pagina de internet www.primariamedias.ro şi la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Sibiu.

Comentariile si sugestiile publicului se primesc la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Sibiu din Sibiu, str. Hipodromului, nr. 2A in termen de 15 zile calendaristice, de la data aparitiei anuntului.

 

- actualizare -
În data de 13.12.2023 APM Sibiu, în cadrul CSC, a luat decizia etapei de încadrare privitoare la Planul de acțiune pentru un oraș verde (PAOV)- Mediaș. Potrivit acesteia, planul nu are efect semnificativ asupra mediului, prin urmare nu este necesară efectuarea evaluării de mediu și este supus adoptării fără aviz de mediu. Agenţia pentru Protecţia Mediului Sibiu va face publică decizia etapei de încadrare pe pagina de internet http://apmsb.anpm.ro.